AFAD Başkanlığı duyurdu! Az önce Burdur'da 4,4 büyüklüğünde deprem oldu

Ülkemizde son dakika depremleri meydana gelmeye devam ediyor. Yaşanan depremlerle ilgili bilgiler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılıyor. Son olarak açıklanan bilgilere göre Burdur'da 4,4 büyüklüğünde deprem olduğu öğrenildi.

AFAD Başkanlığı duyurdu! Az önce Burdur'da 4,4 büyüklüğünde deprem oldu

Türkiye'de meydana gelen depremler Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılmaya devam ederken Burdur'dan son dakika deprem haberi geldi.

AFAD Başkanlığı tarafından depreme ilişkin ayrıntılar da son dakika olarak duyuruldu.

BURDUR'DA DEPREM OLDU

AFAD tarafından açıklanan son bilgilere göre Burdur'da saat 08.28'de şiddetli bir deprem oldu. AFAD, depremin şiddetini 4.4 olarak açıklarken deprem çevre illerden de hissedildi. Yerin 13,3 kilometre derinliğinde meydana gelen depreme ilişkin ilk bilgileri AFAD, Twitter (X) hesabı üzerinden duyurdu.

BURDUR'DA 4,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

AFAD, Burdur'da meydana gelen depremin şiddetini 4.4 olarak açıkladı. Sarsıntı yerin 13.3 kilometre derinliğinde gerçekleşirken merkez üssü Yeşilova ilçesi olarak belirlendi. AFAD depremin meydana geldiği saati 08.28 olarak belirtti.

ekran-goruntusu-2023-11-13-084541.png

Vatandaşların büyük panik yaşamasına neden olan depremde herhangi bir yıkıntı olmadığı bildirildi. Burdur Yeşilova merkezli olduğu açıklanan depremin detayları AFAD tarafından paylaşıldı. Ülkemizde meydana gelen son depremlere ilişkin detaylı bilgilerin yer aldığı tablo, AFAD'ın resmi internet sitesi üzerinden listeleniyor. ''https://deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html'' adresi üzerinden son depremlere ilişkin bilgilere ulaşılabiliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER