ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe genelindeki buluşma ve ziyaretlerine devam ediyor

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe genelindeki buluşma ve ziyaretlerine devam ediyor

Ankara'nın büyük önem arz eden ilçelerinden olan ve yapılan her hizmetin geri dönüşünün merak edildiği Sincan'da Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe sakinleri ile buluşmalarına devam ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe genelindeki buluşma ve ziyaretlerine devam ediyor

Ankara Sincan'da yerel seçim konusu gündemin birinci sırasında yer almaya devam ediyor. Seçim kapsamında tüm partiler adaylarını açıklamaya ve adaylarda seçim çalışmalarına devam ederken mevcut belediye başkanı Murat Ercan bir kez daha partisi tarafından aday gösterilmesine rağmen, hem seçim çalışmalarını hem de Sincan halkının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

BAŞKAN ERCAN MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Ercan son olarak ilçedeki muhtarlar ile bir araya geldi. Yaklaşan seçimlerde muhtarlarında seçilecek olmasından dolayı mevcut görev süresinin sonuna gelen muhtarlara teşekkürlerini sundu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan buluşmasında teşekkür ettiği muhtarlardan bulundukları mahallelerdeki sorunları dinledi. Sorunları ilk ağızdan dinlemek ve onların sorunlarını ortadan kaldırmak için sık sık bu şekilde buluşmalar düzenleyen Murat Ercan'ın problemler ile yakından ilişkili oluşu memnuniyet ile karşılandı.

ZİYARETLER YOĞUN TEMPODA DEVAM EDİYOR

Konu ile ilgili konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan "Mahalle ahalisinin devlet nezdindeki temsilcisi olan kıymetli muhtarlarımıza özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan muhtarlar buluşmasının ardından yoğun trafiğine dikkat etmesi ile dikkat çekti. Başkan Ercan 31 Mart'tan sonrasında da aynı tempoda çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.  Buluşmanın ardından ziyaretlerine devam eden Murat Ercan Yenikent Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti ve  görev yapan doktorlara ve tüm sağlık çalışanlarına kolaylıklar dilediğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul kaynaklı salgın patlak verdi! Aşısızlar arasında hızla yayılıyor

İstanbul kaynaklı salgın patlak verdi! Aşısızlar arasında hızla yayılıyor