ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesine bağlı zabıta ekipleri 6 bölgede çalışmalarını sürdürüyor

Sincan Belediyesine bağlı zabıta ekipleri 6 bölgede çalışmalarını sürdürüyor

Sincan Belediyesine bağlı zabıta ekipleri ilçenin 6 farklı noktasına kurulan Zabıta Merkez Amirlikleri ile vatandaşlara hizmet veriyor. Söz konusu uygulama ile çok daha iyi hizmet sürdürülmesi amaçlanıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediyesine bağlı zabıta ekipleri 6 bölgede çalışmalarını sürdürüyor

Sincan Belediyesi bünyesinde çalışan zabıtaların daha sistematik ve faydalı bir şekilde çalışması adına önemli bir adım attı. Belediye zabıtaların tek bir yerden değil ilçe genelinde belirlenen 6 farklı bölgeden  yönetilmesi kararlaştırıldı. Söz konusu uygulama ile zabıta personelinin çok daha kolay yönlendirilmesi ve daha hızlı bir hizmet sürecinin yaşanması bekleniyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından yapılan uygulama ile Sincan ilçesi sınırları içerisinde yer alan emelli, Yenikent, Fatih, İstasyon, Çarşı ve Osmanlı bölgelerine Zabıta Merkez Amirliği kuruldu. Yapılan adım sayesinde vatandaşların taleplerine çok daha hızlı bir geri dönüş sağlanması planlanıyor.

DAHA HIZLI VE ETKİLİ BİR YÖNTEM

Ayrıca tek bir yerden zabıta personelini bir yere yönlendirmek ve mesafenin uzunluğu gibi sorunların önüne geçilmesi adına her zabıtanın kendi bölgesine bağlı kalarak daha hızlı bir şekilde taleplere cevap vermesi sağlandı. Sincan Belediyesi tarafından günlük hayatta denetimlerin Sincan'da daha kolay hale getirilmesi ve vatandaşların rahatsız olduğu konular hakkında çok daha çabuk adım atılması planlanıyor.

Sincan Belediyesi'ne bağlı zabıta personelleri artık sorumlu oldukları bölge sınırları içerisinde gece-gündüz demeden günün her anında vatandaşlarına hizmet veriyor. Satış yapma kurallarını çiğneyen esnaflara anında cezaları kesiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği Bandırmaspor'a tek golle yenildi! Galibiyet hasreti 4 maça çıktı

Gençlerbirliği Bandırmaspor'a tek golle yenildi! Galibiyet hasreti 4 maça çıktı