ANASAYFA Spor Hooijdonk'dan Ahmetcan Kaplan ile ilgili övgü dolu sözler!

Hooijdonk'dan Ahmetcan Kaplan ile ilgili övgü dolu sözler!

Pierre van Hooijdonk, Ajax'ın Utrecht'i 2-0 mağlup ettiği maçın ardındna Ahmet Can Kaplan'ın performansını değerlendirdi. Hooijdonk, Ahmetcan'ın performansı ile ilgili övgü dolu sözler kullandı.
Hooijdonk'dan Ahmetcan Kaplan ile ilgili övgü dolu sözler!

Fenerbahçe'nin ve Hollanda futbolunun efsanelerinden Pierre van Hooijdonk, Ajax'ın Utrecht'i 2-0 mağlup ettiği Eredivise maçının ardından Hollanda'nın dev ekibinde forma giyen Türk stoper Ahmetcan Kaplan'ı performansını değerlendirdi.

Hooijdonk, performansı ile övgü dolu sözle kullandı ve Utrecht'i karşısındaki performansını değerlendirdi.

Van Hooijdonk, "Ajax'ı uzun zamandır ilk kez çok sıkıcı buldum. Eğer Ajax'ın maçlarını izliyorsanız, her zaman her şey oluyordu. Bu maçta hiçbir şey olmadı. İyi bir düzenle oynadılar" dedi.

Hollanda'nın efsane ismi Ajax'ın defansif olarak iyi bir uyum yakaladığını ifade ederek, “Ajax'ta defansif olarak iyi bir uyum vardı. Ofansif olarak pek bir şey yaratamadılar. Ancak, Steven Berghuis ve Steven Bergwijn oynamadığında Ajax'ın yaratıcılık açısından çok şey kaybetmesi de sürpriz değil” diye konuştu.

AHMETCAN KAPLAN HOOİJDONK'U  ETKİLEDİ

Ajax'ın Utrecht ile oynadığı mücadelede maçın yıldızı sorulaması üzerine Pierre Van Hooijdonk, “Ahmetcan Kaplan ve Sivert Manssverk. Ahmetcan beni gerçekten çok etkiledi. Her şeyiyle oldukça iyiydi.” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz sezon çok fazla forma şansı bulamayan Ahmetcan Kaplan, Ajax formasını ilk kez AZ Alkmar karşısında giyerken Utrecht maçında ilk kez 11'de forma giydi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş seçim çalışmalarına devam ediyor! Rozetimizi çıkardık herkese eşit davrandık

ABB Başkanı Yavaş seçim çalışmalarına devam ediyor! Rozetimizi çıkardık herkese eşit davrandık