ANASAYFA Teknoloji Gerçek Squid Game için tarih verildi! Büyük ödül 4.5 milyon dolar

Gerçek Squid Game için tarih verildi! Büyük ödül 4.5 milyon dolar

Netflix'de 2021 yılında izlenme rekorları çıkan Squid Game'in 2. sezonu beklenirken gerçek Squid Game için tarih verildi. Büyük ödül 4.5 milyon dolar.
yazar
Haber Merkezi
Gerçek Squid Game için tarih verildi! Büyük ödül 4.5 milyon dolar

Netflix'te yayınlanan Çin yapımı Squid Game dizisi 2021 yılında izlenme rekorları kırmıştı. Bütün dünya dizinin 2. sezonunu beklerken Squid Game gerçek oyunun tarihini verdi. gerçek kişilerin yarışacağı Squid Game: The Challenge'da büyük ödül 4.5 milyon dolar.

456 KİŞİ BÜYÜK ÖDÜL İÇİN OYNAYACAK

Squid Game 2. sezon ne zaman çıkacak henüz bilinmiyor ancak Netflix, gerçek Squid Game’in yayınlanma tarihini paylaştı. Dizideki oyunları temel alan yarışmada 456 kişi büyük ödül olan 4.56 milyon dolar için yarışacak.

screenshot-6.jpg

Herkesin merakla beklediği Netflix’in reality show’u Squid Game: The Challenge, 22 Kasım’da yayınlanacak. Diziyi temel alan yarışma İngilterede çekilecek. Yarışmacılar ilk olarak efsanevi animatronik oyuncak bebek Young-hee’ye karşı Kırmızı Işık, Yeşil Işık oyununda mücadele verecek. 10 bölüm sonunda, parlak, nakit dolu kumbarada oyuncuları bekleyen miktar 4.56 milyon dolar!

screenshot-4.jpg

ÖDÜL 10.'UNCU BÖLÜMDE VERİLECEK

Netflix, Squid Game dizisini Haziran 2022’de duyurmuş, 2021’de gösterime girmesinin ardından büyük bir başarı elde etmişti. Dizinin izlenmesinden sonra, herkes oyunun gercek olup olamayacağını tartıştı. Kasım ayında yayınlanacak Squid Game: The Challenge ile “Gerçek hayatta Squid Game nasıl olur?” sorusunun yanıtını alacağız. Bu arada çıkış tarihi duyurulmasa da birkaç yeni oyuncunun geleceğini öğrendiğimiz Squid Game 2. sezon için çalışamlar sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tek şarj ile 75 kilometre sürüş imkanı sağlayan Citroen Ami fiyatları güncellendi!

Tek şarj ile 75 kilometre sürüş imkanı sağlayan Citroen Ami fiyatları güncellendi!