ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü-Galatasaray maçının Eryaman Stadyumu’nda oynanması için çalışmalar son gaz devam ediyor!

Ankaragücü-Galatasaray maçının Eryaman Stadyumu’nda oynanması için çalışmalar son gaz devam ediyor!

MKE Ankaragücü'nün Galatasaray'ı konuk edeceği maç öncesi bakım ve yenileme çalışmalarının devam ettiği Eryaman Stadyumu'nda maçın oynanıp oynanmayacağı konusunda tartışmalar devam ediyor.Eryaman Stadyumu'nun son durumu ve Ankaragücü'ndeki diğer gelişmeleri Haber Ankara muhabiri Tahsin Kemer ve spor yazarı Orhan Sal değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü evinde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. 18 Şubat Pazar günü oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma öncesi Galatasaray Spor Kulübü, Eryaman Stadyumu saha zeminin futbol oynama koşullarına uygun olmadığı gerekçesi ile TFF'ye başvuruda bulundu.

GALATASARAY MAÇI ERYAMAN STADYUMU'NDA 

Haber Ankara muhabiri Tahsin Kemer ve Sporanki Genel Yayın Yönetmeni Orhan Sal, Eryaman Stadyumu'nun son durumu, Galatasaray maçına yetişip yetişmeyeceği üzerine önemli bilgiler verdi. TFF yetkililerin Eryaman Stadyum'da incelemeler yaptığı ifade edilirken Gençlerbirliği - Trabzonspor maçının ardından yapılan yoğun bakım ve yenileme çalışmaları ile stadyumun çok daha iyi bir hale geleceği  belirtildi. Raporun ardından TFF'nin MKE Ankaragücü- Galatasaray maçını Eryaman Stadyumu'nda oynatması bekleniyor.

MKE ANKARAGÜCÜ - KONYASPOR MAÇ ANALİZİ

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Tümosan Konyaspor'a konuk oldu. Ankara ekibi deplasmanda rakibine 38. dakikda Louka Prip'in attığı golle 1-0 mağlup oldu. Her An Spor programında maçın analizi yapılırken mağlubiyetin nedenleri ve Emre Belözoğlu'nun tercihleri ile karşılaşmanın 90+4. dakikasında hakem performansı değerlendirildi.

Abone Olmak için TIKLAYINIZ

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Lideri Bahçeli'den açıklama! Kılıçdaroğlu’nun ahı tutacak

MHP Lideri Bahçeli'den açıklama! Kılıçdaroğlu’nun ahı tutacak