ANASAYFA Ankaragücü MKE Ankaragücü'ndeki son gelişmeleri Erkan Tiryaki ve Tahsin Kemer konuştu! Kasımpaşa maçı ve transfer gelişmeleri...

MKE Ankaragücü'ndeki son gelişmeleri Erkan Tiryaki ve Tahsin Kemer konuştu! Kasımpaşa maçı ve transfer gelişmeleri...

MKE Ankaragücü'nün Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında evinde Kasımpaşa'yı 3-1 karşılaşmanın değerlendirmesini ve sarı lacivertli kulüpteki son transfer gelişmelerini Haber Ankara ekranlarında Erkan Tiryaki ve Tahsin Kemer değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında MKE Ankaragücü evinde İstabul ekibi Kasımpaşa'yı 1-0 geriye düştüğü maçta 45+1. dakikada Nihad Mujakic, 64. dakikada Bajic ve 83. dakikada Pedrinho'nun attığı golle 3-1 mağlup etti. Mağlubiyete engel olamayan Kasımpaşa'nın golünü 35. dakikada Aytaç Kara attı.

Zorlu MKE Ankaragücü - Kasımpaşa mücadelesi ile ilgili detayları ve transferdeki sıcak gelişmeleri Haber Ankara Spor Muhabiri Tahsin Kemer ve Anadolu Ajansı Spor Muhabiri Erkan Tiryaki, Haber Ankara ekranlarında değerlendirdi.

ANKARAGÜCÜ 6 MAÇ ARANIN ARDINDAN KAZANDI

MKE Ankaragücü'nün evinde seyircisiz 3. maçı vurgulanırken 6 maç aranın ardından MKE Ankaragücü'nün kazandığının altı çizildi. Erkan Tiryaki, 6 maç sonra kazanan MKE Ankaragücü'nün futbolcuların üzerinde bir baskı olduğunu yarattığını ifade ederek bu maçın puan tablosu açısından da önemli olduğunu belirtti. Kasımpaşa'da stoper eksikliğinin dışında maça ideal kadro ile çıkıldığı ve ligin en iyi takımlarından birinin Kasımpaşa olduğunu aktaran Tiryaki, MKE Ankaragücü'nün önemli bir galibiyet aldığını ifade etti.

Programda ikinci yarıda Kasımpaşa'nın oyundan düştüğü bunun nedeninin de kısıtlı ve 15,16 yaşlarında olan genç isimlerden olduğunu ifade edildi.

ANKARAGÜCÜ'NDEKİ SON TRANSFER GELİŞMELERİ

MKE Ankaragücü'ndeki son transfer gelişmelerinin ele alındığı program da  Emre Belözoğlu'nun Kasımpaşa maçında yaptığı açıklamalara atıfta bulunularak Fenerbahçe forması giyen Miha Zajc ve Emre Mor'un kulübün gündeminde olmadığı fakat Fenerbahçe'den Mert Hakan ve Lincoln Henrique'nin transfer edilmek istendiği söylendi.

MERT HAKAN GELİRSE SADECE ANKARAGÜCÜ'NE GELİR

Erkan Tiryaki, Mert Hakan Yandaş'ın Emre Belözoğlu faktörü ile Türkiye'de Fenerbahçe dışında yalnızca MKE Ankaragücü forması giyebileceği bilgisini aktardı. 

Haber Ankara Youtube Kanalına abone olabilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi'nden yapay zeka destekli çağrı merkezi uygulaması!

Pursaklar Belediyesi'nden yapay zeka destekli çağrı merkezi uygulaması!