ANASAYFA Ankaragücü Riccardo Saponara resmen Ankaragücü'nde

Riccardo Saponara resmen Ankaragücü'nde

MKE Ankaragücü, İtalya'nın Serie A takımlarından Verona forması giyen Riccardo Saponara ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Transfer yasağının kalkması ile Emre Belözoğlu'nun isteği doğrultusunda çalışmalarına başlayan MKE Ankaragücü, ilk transferine imza attı. Haberankara.com'da özel haberini yaptığımız Riccardo Saponara'nın transfer edildiğini MKE Ankaragücü açıkladı.

RİCCARDO SAPONARA 1.5 YIL MKE ANKARAGÜCÜ'NDE

MKE Ankaragücü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile İtalya Serie A takımlarından Verona'da top koşturan Riccardo Saponara sözleşme imzaladığını açıkladı.

32 yaşındaki İtalyan oyuncu ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı. Tecrübeli oyuncu hücumun 10 numara, sağ ve sol kanat bölgelerinde forma giyiyor.

İMZA TÖRENİNE BAŞKAN FIRAT VE FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU TANIK KATILDI

Ricardo Saponara'nın kulüp binasında düzenlenen İmza törenine MKE Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat ve Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Buğra Tanık Katıldı.

RİCCARDO SAPONARA İLK KEZ İTALYA DIŞINA ÇIKTI

Ricardo Saponara, kariyerine İtalya'nın Ravenna U 19 takımında başladı. İtalya'nın Empoli, Milan, Fiorentina, Sampdoria, Genoa, Lecce, Spezia ve son olarak Hellas Verona takımında forma giydi. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu MKE Ankaragücü'ne transfer olarak ilk kez İtalya dışında forma giyecek ve başkent ekibinin başarısı için sahada ter dökecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Keçiören'de 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan daire ilaçlamasına ilişkin 3 sanığın yargılanmasına başlandı!

Ankara Keçiören'de 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan daire ilaçlamasına ilişkin 3 sanığın yargılanmasına başlandı!