ANASAYFA Keçiören Keçiören'de Belediye tabelasına T.C. ibaresi eklendi!

Keçiören'de Belediye tabelasına T.C. ibaresi eklendi!

Bugün gerçekleştirilen Keçiören Belediyesi'nin mazbata törenine ABB Başkanı Yavaş da katıldı. Törende daha önce kaldırılan T.C. tabelası yeniden eklendi.
yazar
Sinem GÜVEN

31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından göreve gelen yeni Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın mazbata töreni gerçekleştirildi. Yapılan törene Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılım sağladı. Burada daha önce belediye binasından kaldırılan T.C. ibaresinin yeniden eklendiği görüldü.

KEÇİÖREN BELEDİYE TABELASINA T.C. İBARESİ EKLENDİ!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanı seçilen Mesut Özarslan’ın devir teslim törenine katıldı. Bu törende Yavaş’ın kürsüye çıktığı anda eski dönemde sökülen “T.C.” tabelası Belediye Binası’na yeniden takıldı. 

Mazbatasını alması ile birlikte göreve başlayan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın yanı sıra ABB Başkanı Yavaş da Keçiören'in önümüzdeki 5 yılı için açıklamalarda bulundu. 

“KEÇİÖREN ÇANKAYA İLE YARIŞIR HALE GELECEK”

Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da şikâyet etmeden, ayrışmadan çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Yavaş, “O desteği aldık artık. Siz yıllarca Keçiören'le ilgilenmediniz. Ankara halkı böyle olumsuz muhalefet yapanların hepsi sandığa gömmüş durumda. Bu nedenle biz bundan sonra inşallah el ele vererek yıllardır hep büyükşehirle kavgası nedeniyle yapılmayan ne varsa hepsini yapacağız. Bakın bir iddiamız var. Burada Çankaya Belediye Başkanımız var. Bundan sonra Keçiören Çankaya'yla yarışacak. Haberiniz olsun. El ele verilecek. Çankaya-Keçiören ayrımı da ortadan kalkacak. İnşallah bütün belediye başkanlarımızla el ele vererek yaşadığımız kente çok daha keyifli, çok daha yaşanabilir hale getireceğiz. Boynumuzun borcudur” diyerek Keçiörenlilere açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başvuru için son 10 gün! Ziraat Bankası market alışverişlerinde 750 TL para iadesi yapılacak

Başvuru için son 10 gün! Ziraat Bankası market alışverişlerinde 750 TL para iadesi yapılacak