ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar AŞTİ'de şehirlerarası ulaşım sektörü çalışanları ile bir araya geldi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar AŞTİ'de şehirlerarası ulaşım sektörü çalışanları ile bir araya geldi

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçe genelinde önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. Başkan Yaşar ilçe sınırları içerisinde kalan fakat Ankara'nın en yoğun ve önemli hizmet noktalarından birisi olan AŞTİ'de çalışanlarla buluştu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

1940'lı yıllarda kurulmaya başlanan ve konumundan dolayı Ankara'nın metropol ilçeleri arasında yer alarak günümüzde yüz binlerce vatandaşın yaşadığı yerlerden birisi olarak bilinen Yenimahalle, ilçe sınırları içerisinde şehir için önemli noktaları barındırıyor.

BAŞKAN YAŞAR'DAN AŞTİ'YE ZİYARET

Bu önemli noktalardan birisi olan AŞTİ bugün önemli bir kişiyi ağırladı. AŞTİ'nin sınırları içerisinde yer aldığı Yenimahalle'nin Belediye Başkanı Fethi Yaşar, söz konusu işletmeyi ziyaret etti. Burada yer alan Ankara Otobüscüler ve Acentalar Başkanlığı'na beraberindeki heyet ile birlikte gelen Başkan Yaşar, Burada dernek yetkilileri ile yaptığı görüşmede “Bir işçi çalıştırmak bir işletme için bugün ibadetlerin en büyüğü. Ankara'ya sahip çıkmak Karslının da boynunun borcu, İstanbullunun da , Edirnelinin de. Başkent ne kadar güçlü olursa, ne kadar tanınırsa, Türkiye o kadar güçlü olur” şeklinde konuştu.

AŞTİ içerisinde bulunan otobüs firmaları veznelerini de gezen Başkan Yaşar, buralarda bulunan çalışanlarla ayaküstü sohbetler ettikten sonra kendilerine mesleklerinde kolaylıklar diledi. Karşılarında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı gören çalışanlarında kendilerine yapılan ziyaretten memnun oldukları gözlemlendi. Çalışanlar Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a başarılar diledi.

“BAŞKENTİMİZE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Başkan Yaşar paylaşımına “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkenti Ankara ne kadar değerli olursa, Türkiye Cumhuriyeti de o kadar değerli olur. Başkentimize hep birlikte sahip çıkmalıyız” şeklinde bir not düştü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da 4 tırın karıştığı zincirleme kaza korkuttu!

Ankara'da 4 tırın karıştığı zincirleme kaza korkuttu!