ANASAYFA Ankara Keşfet Bu bağlantı bulvarı ile Ankara trafiği rahatlayacak! 24 kilometrelik yatırım Ankara'ya kazandırılıyor

Bu bağlantı bulvarı ile Ankara trafiği rahatlayacak! 24 kilometrelik yatırım Ankara'ya kazandırılıyor

Başkent Ankara'ya birbirinden yeni yatırımlar yapılmaya devam ediyor. Ankara'ya yapılan yatırımlara her geçen gün bir yenisi eklenirken bu kez kente 24 kilometrelik bir yatırım kazandırılacağı bildirildi. Bu çerçevede Ankaralılar da konu hakkında bilgilendirilmiş oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Bu bağlantı bulvarı ile Ankara trafiği rahatlayacak! 24 kilometrelik yatırım Ankara'ya kazandırılıyor

Başkent Ankara'ya yeni kazandırılan yatırımlara ilişkin ayrıntılar gündem olmaya devam ediyor Kent halkı yeni yatırımlara dair bilgi sahibi olmak isterken hem kent merkezinde hem de ilçelerde yaşanan trafik sorunlarına neşter vurulması amacıyla proje üretimleri devam ediyor. 

Ankara'nın yeni kazanımları vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Fen İşleri Daire Başkanlığı; İvedik Hurdacılar Sanayi Bölgesi’nden başlayarak Esenboğa Havaalanı’na uzayan yeni bir bağlantı yolu için harekete geçtiklerini duyurdu. 

ANKARA'YA 24 KİLOMETRELİK YOL YATIRIMI

Başkent Ankara'da trafiğe nefes aldıracak projelere imza atmayı sürdüren ABB, İvedik Hurdacılar Sitesi-Havaalanı Bağlantı Bulvarı için kolları sıvadı. 

Nisan 2024 tarihi ile ihalesine çıkılması planlanan proje ile Yenimahalle, Keçiören ve Pursaklar ilçeleri birbirine bağlanırken bölgeden Esenboğa Havaalanı’na doğru giden trafik yükünün hafifletilerek şehir içi trafiğine girmeden daha kısa sürede ulaşımın sağlanması hedefleniyor.  

Proje kapsamında İvedik Hurdacılar Sanayi Bölgesi’nden başlayarak, Bağlum Mahallesi, Saray Gümüşoluk Bölgesi üzerinden Otonomi Kavşağı ve Esenboğa Havaalanı yoluna kadar uzanan yeni bağlantı bulvarıyla trafiğin rahatlatılması hedeflenirken sürücüler şehir içi trafiğine girmeden Esenboğa Havaalanı’na kesintisiz olarak ulaşım sağlayabilecek.  

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nde kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nde kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?