ANASAYFA Ankaragücü Ankaragücü Alexis Flips'i kadrosuna kattı

Ankaragücü Alexis Flips'i kadrosuna kattı

Transfer çalışmlarını sürdüren MKE Ankaragücü'nde hareketli saatler yaşanıyor. Ankara ekibi, kadrosuna Fransız sol kanat oyuncusunu Alexis Flips'i kiralık olarak kadrosuna kattı.
Ankaragücü Alexis Flips'i kadrosuna kattı

Türkiye'de transfer döneminin kapanmasına kısıtılı saatler kalınırken kulüpler çalışmlarına son gaz devam ediyor. Transferin son günlerinde hareketli takımlardan MKE Ankaragücü yeni bir transfer açıklamaya hazırlanıyor. 

Başkent ekibi bugün Fransız bir sol kanat oyuncusunu açıklamaya hazırlanıyor. Başkent ekibi Belçika takımlarından Anderlecth forması giyen 23 yaşındaki Alexis Flips'i kiralık olarak transfer etti. Sezon sonuna kadar kiralık forma giyecek Flips'in satın alma opsiyonu bulunmuyor.

YUSUF BUĞRA TANIK TRANSFER SİNYALİNİ VERDİ!

MKE Ankaragücü'nün Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Buğra Tanık, MKE Ankaragücü'nün yeni transferine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Tanık'ın paylaşımında Fransa Bayrağı, imza, kum saati, Türk Bayrağı ve sarı - lacivert kalp emojileri yer aldı.

MKE Ankaragücü taraftarını heyecanlandıran paylaşımın ardından oyuncunun transfer açıklaması için geri sayıma geçildi. 

EZGJAN ALİOSKİ'DE MKE ANKARAGÜCÜ'NÜN GÜNDEMİNDE

Kanat bölgesi dışında sol beke de takviye yapmak isteyen MKE Ankaragücü, 2022-23 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Ezgjan Alioski ile yakından ilgileniyor. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'na açıklamalarda bulunan başkent ekibinin sportif direktörü Yılmaz Bal, Ezgjan Alioski'nin listelerinde olan bir isim olduğunu açıkladı. Alioski'ye MKE Ankaragücü dışında Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un da ilgisi bulunuyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB'den saat tam 04.17'de anma etkinliği! Depremde hayatını kaybedenler başkentte unutulmadı

ABB'den saat tam 04.17'de anma etkinliği! Depremde hayatını kaybedenler başkentte unutulmadı