ANASAYFA Ankaragücü Emre Belözoğlu'ndan çarpıcı Morutan açıklaması! İki kulüp anlaşmadığı sürece oynaması zor

Emre Belözoğlu'ndan çarpıcı Morutan açıklaması! İki kulüp anlaşmadığı sürece oynaması zor

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, Morutan'ın sözleşmesinde belirli bir sayıda ilk 11 oynaması halinde devreye giren ve Ankaragücü’nün ödeyemeyeceği bir bonservis bir bedeli olduğunu ifade etti.
Emre Belözoğlu'ndan çarpıcı Morutan açıklaması! İki kulüp anlaşmadığı sürece oynaması zor

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında MKE Ankaragücü evinde İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynana mücadele MKE Ankaragücü'nde 53. dakikada Bassogog İstanbulspor'da 45. dakikada Loshaj'ın attığı gollerle 1-1 berabere sona erdi.

“MORUTAN'IN OYNAMASI DURUMUNDA ANKARAGÜCÜ'NÜN KALDIRAMAYACAĞI BONSERVİS BEDELİ VAR”

Müsabakanın ardından MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, Haber Ankara muhabirinin Olimpiu Morutan ve Riccardo Saponara'yı bu maçta neden tercih etmediği ile ilgili sorduğu soruya  “Morutan'ın oynaması durumunda kulübümüzün kaldıramayacağı bir bonservis bedeli var. İki kulüp anlaşmadığı sürece Morutan, ilk 11 oynaması pek mümkün gözükmüyor” yanıtını verdi.

“KÜMEDE KALMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Kulüpleri başkanların, sahayı teknik direktörler yönettiğini ve sahanın patronun da kendisi olduğunu aktaran Belözoğlu, oynadıkları oyunun karşılığını puan olarak alamadıklarını ve üzgün olduğunu belirtti. Belözoğlu, maça iyi başladıklarını ve maçta 30 farklı senaryo olsa en kötüsü bu olurduğunu aktararak, “Artık net bir şekilde kümede kalmak için mücadele edeceğiz. Ligde başka bir hedefimiz yok. Bunun dışında hedef düşünen varsa katılmıyorum. Bugün de bunu net bir şekilde gördük Ankaragücü sahanın içinde çok yalnız” dedi.

Belözoğlu, Kayserispor maçından sonra başkana ve camiaya söz verdiği gibi sonuna kadar mücadele edeceğinin de altını çizdi.

Karşılaşmadaki hakem performansını da değerlendiren Emre Belözoğlu,  sahada çok kötü bir hakem performansı olduğunu ve hakemlerden memnun olmanın polyannacılık oynamaktan öteye gitmeceğini söyledi.

Tahsin Kemer - Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araştırma Türkiye'nin sıralamasını ortaya koydu! Obezitede de birinciyiz

Araştırma Türkiye'nin sıralamasını ortaya koydu! Obezitede de birinciyiz