ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği kupaya veda etti

Gençlerbirliği kupaya veda etti

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Gençlerbirliği konuk ettiği Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.
Gençlerbirliği kupaya veda etti

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Gençlerbirliği ile Trabzonspor, Eryaman Stadyumunda karşı karşıya geldi.

Gençlerbirliği, Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.

Kırmızı siyahlıların golü 12. dakikada Melih Bostan'dan gelirken Trabzonspor'un golü 90+6. dakikada Eren Elmalı ve 105. dakikada Trezeguet'ten geldi.

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

12. dakikada Gençlerbirliği etkili geldi. Sağ kenar çizgide topla buluşan Ensar, Akabueze ile oynadı. Ceza sahası gerisinde sağ çaprazda topla buluşan Akabueze sert vurdu top direğin dibinden auta gitti.

Bir dakika sonra Gençlerbirliği golü Melih Bostan ile buldu. Hızlı gelişen hücumda orta yuvarlakta topu alan Melih Bostan tüm yarı sahayı tek başına geçti ve ceza sahası içi sol çaprazından sol ayağı ile vurdu, meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

42. dakikada Trabzonspor, Mehmet Can Aydın ile etkili oldu. Sağdan gelişen atakta Mehmet Can ceza alanın bir kaç metre dışından sağ çaprazdan sert vurdu önce Ertuğrul çıkardı ardından savunma uzaklaştırdı.

ilk yarının kalan her iki takımın atakları olsada gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 1-0'lık Gençlerbirliği üstünlüğü ile gitti.

52. dakikada Gençlerbirliği penaltı bekledi. Ceza sahası dışı sol çaprazında topu alan Melih savunma arkasına koşan  Kayode'nin önüne yuvarladı. Topu alan Kayode, Meunier'in müdahalesi ile yerde kaldı, hakem devam dedi.

55. dakikada Gençlerbirliği, Oltan Karakullukçu ile net bir gol fırsatı değerlendiremedi. Kendi yarı alanında topu alan Nzaba tek başına 60 metre topu sürdü ve sağdan içeri çevirdi kale önünde sağ ayağı ile vuran 
Oltan topu auta attı.

Melih sert vurdu Uğurcan sağına yatarak zorlukla çıkardı. 64. dakikada Gençlerbirliği'nde Melih Bostan sağ ayak içi ile sol köşeye vurdu, kaleci Uğurcan çeldi.

80. dakika geride kalırken müsabaka Gençlerbirliği'nin 1-0'lık üstünlüğü ile devam ediyor.

81. dakika Trabzonspor etkili oldu. Sağdan Visca'nın yaptığı ortada ceza alanında iyi yükselen Enis Destan'ın kafa vuruşu direğin yanından dışarı gitti.

Trabzonspor 90+6. dakikada Eren Elmalı ile skoru 1-1 getiren golü attı ve maç uzatmaya gitti.

Uzatmalarda Trabzonspor, Trezeguet ile golü buldu. 105. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Trezeguet, kaleci Ertuğrul'u mağlup etti ve skoru 2-1'e getirdi.

Kalan bölümde Gençlerbirliği'nin girişimleri olsa da gol sesi çıkmadı ve maç Trabzonspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU MAÇI TARAFTARLA BİRLİKTE İZLEDİ

Gençlerbirliği taraftarı olan CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu taraftarların arasında kırmızı-siyahlıların Trabzonspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçını izledi. Beşikçioğlu'nu tribünde gören taraftarlar kendisine yoğun ilgi gösterdi.

Tahsin KEMER / Gurbetelli YALÇIN - Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elektronik sigara hastalığı EVALI nedir, belirtileri nedir?

Elektronik sigara hastalığı EVALI nedir, belirtileri nedir?