ANASAYFA Magazin Survivor 2024 kim elendi? Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu

Survivor 2024 kim elendi? Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu

Survivor heyecan dolu bir eleme bölümünü geride bıraktı. Bu hafta elenen isim ise şaşkınlık oluşturdu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Survivor 2024 kim elendi? Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu

Geçmiş yıllarda yarışmış oyunculardan en akılda kalanların yarıştığı Survivor All Star adından söz ettirmeye devam ediyor. Yarışmacıların adada kalmasının performansına bağlı olduğu bu sezonda SMS sistemi kaldırılmıştı. Bunun yerine eleme potasına giren isimler kendi arasında oyun oynuyor ve elenen isim belirleniyordu.

Bu şekilde yayınlanan Survivor All Star 2024'te yarışmanın popüler isimlerinden birisi daha adaya veda etti. Kendine has konuşma tarzı ile elenen bu yarışmacı Survivor fanları arasında en bilinen isimlerdendi.

DÜELLODA DEV İSİMLER

Eleme oyununda potaya giren isimler Yasin, Yunus Emre, Batuhan ve Sercan Yıldırım arasında ilk olarak eşleşmeler yapıldı. Eşleşmeler Batuhan - Yasin ve Sercan - Yunus Emre oldu. Oynanan ilk eşleşmede Yunus Emre, Sercan karşısında yenildi ve finaldeki ilk isim oldu. Diğer eşleşmede Batuhan'da Yasin'i geride bıraktı ve Final eşleşmesinin adı Yasin - Yunus Emre şeklinde oldu.

ELENEN İSİMDEN UYARI

Yarışmanın iki önemli isimi arasında oynanan oyunda elenen isim Yasin oldu. Masterchef geçmişi olan ve Survivor'da da renkli bir yarışmacı olarak elenen Yasin elendikten sonra yaptığı açıklamada sakat olduğuna dikkat çekti ve kalan yarışmacıları bu konuda uyardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Polatlı Belediye Başkanına nasıl ulaşılır? Polatlı Belediyesi irtibat bilgileri

Polatlı Belediye Başkanına nasıl ulaşılır? Polatlı Belediyesi irtibat bilgileri