ANASAYFA Otomobil Chevrolet sevenlerini üzen haberi duyurdu! Üretimi bitti

Chevrolet sevenlerini üzen haberi duyurdu! Üretimi bitti

Otomobil tutkunlarının gözde modellerinden olan Chevrolet Camaro'dan üzücü haber geldi. Marka, üretimin resmi olarak bittiğini duyurdu.
Chevrolet sevenlerini üzen haberi duyurdu! Üretimi bitti

Otomobil tutkunlarını üzerin bir haber Chevrolet markasından geldi. Amerikan otomobil devlerinden Chevrolet, Camaro modelinin resmi olarak üretiminin durduğunu açıkladı. 

Chevrolet, efsane modeli Camaro'nun üretimini resmi olarak sonlandırdı. Üretimi neden sonlandırdığı ile ilgili detaylar ise şöyle: 

9 AY ÖNCE DUYURMUŞTU 

2023 yılı Mart ayında Chevrolet, üretimi bitirme kararını duyurmuştu. Yani bundan tam 9 ay önce Camaro'nun otomobil tutkunlarına veda edeceği resmi olarak kesinleşmişti. 

ARTIK TRANSFORMERS'IN BUMBLEBEE'Sİ ÜRETİLMEYECEK 

Chevrolet Camaro, en çok Transformers filminin efsanesi BumbleBee olarak hafızalara kazınmıştı. Otomobil tutkunlarını üzen haber ardından akıllara yeniden BumbleBee geldi. 

ÜRETİLEN SON CAMARO MODELİNİN FOTOĞRAFI YAYINLANDI 

Chevrolet, Camaro'ya veda etmeden önce modelin son fotoğrafını yayınladı. Marka ayrıca, bu haftanın başında yaptığı açıklamada, manuel şanzımanlı bir ZL1 1LE olan son Camaro’nun Michigan’daki montaj hattından çıktığını duyurmuştu. 

Efsane Chevrolet Camaro'nun üretiminin durmasıyla, Amerikan otomobi tutkunları derin bir yasa boğulurken bir efsane daha sektöre veda etmiş oldu. Chevrolet Camaro tutkunları, üretimin resmi olarak durduğu haberi ardından üzüntülerini dile getirirken, efsane Transformers filminin BumbleBee'sine vedalar sürüyor. 

Haberakara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOBB'dan Ankara'da Enflasyon Düzeltmesi Semineri!

TOBB'dan Ankara'da Enflasyon Düzeltmesi Semineri!