ANASAYFA Spor Fenerbahçe Baskonia karşısında rekora doyamadı! 3 rekor birden kırıldı

Fenerbahçe Baskonia karşısında rekora doyamadı! 3 rekor birden kırıldı

Turkish Airlines EuroLeague 27. haftasında Fenerbahçe Beko konuk ettiği Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 111-96 mağlup ettiği mücadelede 3 rekora birden imza attı.
Fenerbahçe Baskonia karşısında rekora doyamadı! 3 rekor birden kırıldı

Turkish Airlines EuroLeague'in 27. haftasında Fenerbahçe Beko evinde Baskonia Vitoria-Gasteiz ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko rakibini 111-96 mağlup etmeyi başardı ve EuroLeague'deki 16'ıncı galibiyetini aldı.

FENERBAHÇE'DEN BASKONİA KARŞISINDA 3 REKORA İMZA ATTI

Fenerbahçe Beko, Baskonia karşısında sayı rekoru kırdı. Sarı-lacivertliler 111 sayı atarak EuroLeague'de en çok sayı attığı maçı geride bıraktı. Bu sezon Fenerbahçe Beko, Maccabi Tel Aviv karşısında rakip potaya 109 sayı attı. İstanbul ekibi bu rekorunu 2 sayı daha geliştirerek 111 sayıya yükseltti.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı 2019 yılında Alba Berlin, 2021'de Khimki ve 2022'de Panathinaikos karşısında 107 sayı kaydetmişti.

SARI - LACİVERTLİLERDEN ASİST REKORU

Fenerbahçe Beko, Baskonia Vitoria-Gasteiz sayı rekorunun yanına asist rekorunu da geliştirmeyi ekledi. Sarı - lacivertliler 28 Ocak 2021'de Khimki karşısında 29 asist ile oynayarak kendi rekorunu kırmıştı. Bu mücadelede yapılan 32 asist ile bu rekoru da kırmış oldu.

NİCK CALATHES TOP ÇALMA REKORUNA ORTAK OLDU

Fenerbahçe forması giyen Yunan oyuncu Nick Calathes, Baskonia karşısında 2 top çaldı ve EuroLeague'deki top çalma sayısını 432'ye yükseltti. Bu başarı ile Calathes tüm zamanların en çok top çalan oyuncusu Dimitris Diamantidis'in rekoruna ortak oldu.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan Belediyesi'nden ilçeye yeni taksi durakları kazandırılıyor!

Sincan Belediyesi'nden ilçeye yeni taksi durakları kazandırılıyor!