ANASAYFA Ankara İYİ Parti son Gençlik Kolları Genel Başkanı Mehmet Murat Yaprak kongrede kimi, neden destekliyor?

İYİ Parti son Gençlik Kolları Genel Başkanı Mehmet Murat Yaprak kongrede kimi, neden destekliyor?

İYİ Parti'nin Olağanüstü Kongre sürecine ilişkin Kazım Eser ile Ankara Duysun programımızın bu haftaki konuğu İYİ Parti Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı Sayın Murat Yaprak oldu.
yazar
Sinem GÜVEN

Kazım Eser ile Ankara Duysun programımızın bu haftaki konuğu İYİ Parti Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı Sayın Murat Yaprak oldu. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İYİ Parti'nin Türkiye genelinde oyunun yüzde 3,8'e kadar gerilemesinin ardından kongrenin yapılacağı duyurulmuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, genel başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıklarken olağanüstü kurultayda yarışacak isimler belli olmaya başladı. Bu çerçevede Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu ve Mehmet Tolga Akalın resmen aday olduğunu duyurdu. 

SAYIN MURAT YAPRAK KONGRE SÜRECİNE İLİŞKİN ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ!

Kazım Eser ile Ankara Duysun programımıza katılarak İYİ Parti'nin kongre sürecine dair önemli açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı Sayın Murat Yaprak merak edilenlere yanıt verdi. Gerçekleştirilen görüşmenin ana başlıkları şu şekildeydi;

- İYİ Parti'nin son Gençlik Kolları Genel Başkanı Mehmet Murat Yaprak kongrede kimi, neden destekliyor?

- Her kademede görev alan ve parti aidiyetine önem veren Mehmet Murat Yaprak, İYİ Parti'nin yol haritasını ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur yavaş ile ilgili iş birliğine dair hangi mesajları verdi?

Kanalımıza Abone Olmak İçin TIKLAYINIZ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Valiliği uyardı! O tarihte Ankara'da kuvvetli lodos bekleniyor

Ankara Valiliği uyardı! O tarihte Ankara'da kuvvetli lodos bekleniyor