ANASAYFA Gençlerbirliği Sinan Kaloğlu gündemi meşgul eden Eryaman Stadyumu hakkında konuştu! Oyuncumu kaybettim diye serzenişte bulundu

Sinan Kaloğlu gündemi meşgul eden Eryaman Stadyumu hakkında konuştu! Oyuncumu kaybettim diye serzenişte bulundu

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, gündemi meşgul eden Eryaman Stadyumu'nun zemin tartışmaları ile ilgili “Benim üzerimden kimse manipüle etmesin, Ankaragücü Kulübünün Teknik Direktörünün yaptığı açıklama var. Ben saha zemini yüzünden oyuncumu kaybettim” dedi.

Gençlerbirliğ.Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu ile Sportif Direktör Emrah Yıldız, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde basın mensupları ile sohbet toplantısında bir araya geldi. Kaloğlu'nun gündeminde Eryaman Stadyumu saha zemini ile ilgili yaptığı açıklamalar, ortaya çıkan gündem vardı.

Kaloğlu, Haber Ankara muhabirinin Eyüpspor ile oynadıkları maçın ardından Eryaman Stadyumu ile ilgili yaptığı ve tepki toplayan “O zeminde maç oynanmamalı” açıklaması ile ilgili soruyu yanıtladı.

“BENİM ÜZERİMDEN KİMSE MANİPÜLE ETMESİN"

Kaloğlu, “Benim üzerimden kimse manipüle etmesin. Benden önce yapılan açıklamalar var zaten. Ankaragücü Kulübünün Teknik Direktörünün yaptığı açıklama var. Trabzonspor maçında Abdullah Hocanın yaptığı açıklama var. Bana sorulduğunda da benim yaptığım bir açıklama var. Ama benim onlardan farkım var, ben saha zemini yüzünden oyuncumu kaybettim” dedi.
Benim en etkili oyuncularımdan birinin çapraz bağları koptu ve sezonu kapattı. Gaziantep’teki statta tek takım oynuyor onun da zemini bozuk. Genel anlamda Türkiye’deki statların zeminleri bozuk. Bizimki daha tehlikeli boyuta geldi. Çünkü oyuncumun sakatlığını gözümün önünde gördüm. Haliyle benim canımı acıtıyor. Federasyon yetkilileri sadece bizim sahayı değil tüm sahaları kontrol etmek zorunda. Önce futbolcunun sağlığı önemli. Kulüpler, futbolculara çok büyük yatırım yapıyor" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği Stadyumu'nun Eryaman olduğunu aktaran Sinan Kaloğlu," Sezon başında stat bakımda olduğu için Keçiörengücü bize kapılarını açtı. Biz sezon başında maçlarımızı orada oynadık. Fakat kulübümüzün sattığı kombine biletler ve localar var. Ayrıca reklam anlaşmaları var. Bunların hepsi Eryaman Stadyumu’na göre anlaşmaya varılıyor" dedi.

“FEDERASYONUN YAPTIRIM UYGULAMASI GEREKİYOR”

Gündemi meşgul eden Eryaman Stadyumu’nun zemin tartışmaları ile Sportif Direktör Emrah Yıldız'da Ankaragücü’nde çalıştığı dönemi hatırlatarak, Şampiyon olduğumuzda Osmanlı Stadı’nda oynamıştık. Malatya maçını iç sahada oynamıştık, federasyon Beşiktaş maçında bize yazı gönderdi, bir anda maç Kayseri’ye alındı. Yıllardır bu sorun hep gündemde. Burada en son yargılanacak kişiler teknik direktörler. Marka değeri diyoruz ama Türkiye’deki sahaların hali belli. Federasyonun sporcu sağlığı için devreye girip yaptırım uygulaması gerekiyor" diye konuştu.

"BİZDE PLAY-OFF GRUBU İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ"

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Gençlerbirliği'nin Eryaman Stadyumu’nda maç oynamasına izin vermemesi halinde itiraz edeceklerini aktaran Kaloğlu, “Biz de play-off içinde yer alan bir takımız. Taraftarımızı da Eryaman Stadyumu’nda görmek isteriz. Sahanın durumu her iki takım için de belirleyici olacak. MKE Ankaragücü, Süper Lig'de mücadele veriyorlar, biz de play-off grubu için mücadelemizi sürdürüyoruz" açıklamasında bulundu.

“GOL YOLLARINDAKİ BECERİKSİZLİĞİMİZ, SONUÇ ALMAMIZI ENGELLEDİ”

Gençlerbirliği’nin son 3 lig karşılaşmasında gol bulamaması değerlendiren genç teknik adam, Bodrum maçında iyi oynadıklarını ve sadece gol atamadıklarını hatta boş kaleleri kaçırdıklarını vurguladı. Çorum maçında da kötü oynamadıklarını belirten Kaloğlu, son 30 dakika rakiplerinin 10 kişi kaldıktan sonra bir baskı kuramadıklarını fakat yine pozisyonları, direkten dönen topları olduklarını söyleyen Kaloğlu, " Maalesef gol yollarındaki beceriksizliğimiz, şansızlığımız bizim sonuç almamızı engelledi" diye konuştu.

Haber Ankara Youtube Kanalına abone olmak için tıklayın

Tahsin KEMER / Gurbetelli YALÇIN - Haberankara.com Özel Haber (Aktif kaynak linki verilmeden kesinlikle kullanılamaz)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final programı belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final programı belli oldu