ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesi Plevne Anne Çocuk Oyun Evi hizmete açıldı

Sincan Belediyesi Plevne Anne Çocuk Oyun Evi hizmete açıldı

Sincan belediyesi tarafından bir süredir yapımı devam eden Plevne mahallesindeki Anne Çocuk Oyun Evi düzenlenen tören ile açıldı. Açılış törenine yoğun bir katılım gerçekleşti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Ankara'nın Sincan ilçesinde küçük yaş grubundan olan çocukları olan aileler için sevindirici bir haber geldi.

3-6 yaş arasındaki çocukların gelişim sürecinde olumlu bir şekilde yönlendirilmesini sağlamak amacıyla Sincan Belediyesi tarafından ilçe genelinde açılan Anne Çocuk Oyun Evlerine bir yenisi daha eklendi.

PLEVNE MAHALLESİNE YENİ ANNE ÇOCUK OYUN EVİ

Uzman personeller eşliğinde küçük çocukların anneleri ile beraber etkinliklere katıldığı ve hem zihinsel hem de bedensel olarak olumlu yönde etkilendiği Anne Çocuk Oyun Evlerinin yeni şubesi Plevne mahallesinde açıldı.

Açılışa Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da katıldı. En iyi anne çocuk dostu ilçenin Sincan olduğunu söyleyen Başkan Ercan “3-6 yaş çocuk grubuna haftanın 6 günü hizmet verecek, uzman eğitimciler eşliğinde çocukların motor, bilişsel, zihinsel ve duygusal gelişimini destekleyen oyunları anneleriyle birlikte oynayacağı Plevne Anne Çocuk Oyun Evi’nin açılışını gerçekleştirdik. Sincanlı annelere ve çocuklarına hayırlı olsun” diyerek ilçe sakinlerini bu hizmetten yararlanmaya davet etti.

BAŞKAN ERCAN BİLGİ ALDI

Çocuklar ve onların ailelerinden oluşan kalabalık bir grup ile beraber yapılan açılışta hizmet zincirlerine bir halka daha eklediklerini ifade eden Başkan Ercan yapılan açılıştan sonra oyun evine girerek personellerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapılan ziyaret ve etkinlikler fotoğraf çekimi ile son buldu. Açılış törenine katılan çocuklar oyunlar oynayarak neşeli anlar yaşadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar dikkat! Yeni haftanın ilk gününde sıcaklıklar yeniden eksi dereceleri görecek

Ankaralılar dikkat! Yeni haftanın ilk gününde sıcaklıklar yeniden eksi dereceleri görecek