Altındağ Haberleri

Altındağ Belediyesi Salı sohbetlerinde organ naklinin öneminden bahsedildi Altındağ Belediyesi organ nakli konulu seminer düzenledi Altındağ Belediyesi kurum bünyesinde hizmet veren personellerin daha donanımlı ve bilgili olabilmesi adına her salı seminerler düzenlemeye başlamıştı. Alanında uzman kişilerin gelip bilgiler verdiği seminerlerde bu hafta organ ve doku nakli konusu işlendi.
Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden çifte operasyon Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden çifte operasyon Okulların açılmasının ardından Altındağ Belediyesi denetimlerini arttırırken zabıta ekipleri tarafından okullar mercek altına alınmıştı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri çifte denetim yaptı.
Altındağ Belediyesi ülkenin ilk sıfır atık okulunda çevreyi koruma bilinci veriyor Altındağ Belediyesi gençlere çevreyi koruma bilinci veriyor Her geçen yıl insanların ve tüm canlıların yaşam alanlarının kirlenmesi bu konunun ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor. Altındağ Belediyesi de bu konuda erken yaştan itibaren nesilleri eğitmeyi amaçlıyor.
Altındağ Belediyesi'nden Çevre Elçisi olmak isteyenlere davet! Altındağ Belediyesi'nden Çevre Elçisi olmak isteyenlere davet! Altındağ Belediyesi sıfır atık projesi kapsamında Başkent Millet Bahçesi'nde Sıfır Atık Eğitim Merkezi'ni devreye almıştı. Merkezde Çevre Elçisi olmak isteyenlere eğitim verilecek.
Altındağ Belediyesi Türk Dünyası Yazarlar Buluşmasına ev sahipliği yapıyor Altındağ Belediyesi Türk Dünyası Yazarlar Buluşmasına ev sahipliği yapıyor Sık sık kültür sanat etkinliklere ev sahipliği yapan Altındağ'da önemli bir organizasyona daha imza atıldı. Hamamönünde Türk Dünyası Yazarlar Birliği toplantısına çok sayıda yazar katıldı.
Altındağ Belediyesinden gençlere Alev Alatlı Bilim Merkezini görme daveti Altındağ Belediyesinden gençlere Alev Alatlı Bilim Merkezini görme daveti Yeni nesilleri bilim ve teknolojiye teşvik etmek ve onların içerisindeki yeteneği dışarı çıkarmak için inşa edilen Alev Alatlı Bilim Merkezi ilgi çekmeye devam ediyor. Altındağ Belediyesi de gençleri bu yerden yararlanmaya çağırıyor.
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Kıbrıs Gazisi Çolak'ı makamında ağırladı Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Kıbrıs Gazisi Çolak'ı makamında ağırladı Her yıl olduğu gibi bu yılda 19 Eylül Gaziler Gününde yurt genelinde bir çok etkinlik gerçekleştirildi. Bağımsızlığı korumak uğrunda canını hiçe sayarak mücadele eden gazilerin onurlandırıldığı adreslerden birisi de Altındağ Belediyesi oldu.
Altındağ Belediyesi'nden Türkiye'de ilk Ankara'da tek: e-Ruhsat başladı Altındağ Belediyesi'nden Türkiye'de ilk Ankara'da tek: e-Ruhsat başladı Altındağ Belediyesi, Türkiye'de bir ilki Ankara'da hayata geçirdi. Belediye tarafından yapılan düzenleme ile e-Ruhsat dönemi Ankara'da başlamış oldu.
Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri okul kantinlerini denetliyor Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri okul kantinlerini denetliyor Ankara’da Altındağ Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, okulların açılmasıyla birlikte kantin denetimlerine başladı. Bu kapsamda Cebeci Ortaokul ile Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ilk denetimler yapıldı.
Altındağ Belediyesi iş arayanlara Kariyer Destek Merkezi ile yardımcı oluyor Altındağ Belediyesi iş arayanlara Kariyer Destek Merkezi ile yardımcı oluyor İş arayan insanlar hayatlarını devam ettirmek için bir çok yere başvuruyor. Altındağ Belediyesi de bu konuda ilçedeki vatandaşlarına Kariyer Destek Merkezi ile kısa yoldan iş sahibi olma fırsatı sağlıyor.
Altındağ Belediyesi kreş öğretmenlerine iş sağlığı semineri verdi Altındağ Belediyesi kreş öğretmenlerine iş sağlığı semineri verdi Altındağ Belediyesi bünyesinde ilçenin farklı yerlerinde hizmet veren kreşlerde yüzlerce küçük çocuk eğitim görüyor. Bu nedenle miniklerin eğitiminde yetkili olan öğretmenlerinde tam donanımlı olması büyük önem taşıyor.
Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezi Kurslarına kayıtlar başlıyor Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezi Kurslarına kayıtlar başlıyor Ankara'da yıl boyu devam eden kurslar içerikleri gençlerin de ilgisini çekiyor. Bu konuda Altındağ Belediyesi de verdiği kurslar ile binlerce gencin olumlu yönde etkilenmesini sağlıyor.