Altındağ Haberleri

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki öğrencilerin ilk gün heyecanına ortak oldu Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki öğrencilerin heyecanına ortak oldu Yurt genelinde ilk ve ortaöğretim düzeyinde eğitim bugün itibariyle başladı. Yeniden arkadaş ve öğretmenlerine kavuşan öğrencileri aileleri ve yetkililer yalnız bırakmadı.
Altındağ Belediyesi Teknofest ekibi Antalya'da birinci oldu! Altındağ Belediyesi Teknofest ekibi Antalya'da birinci oldu! Teknoloji konusunda ülke gençlerinin potansiyelini keşfetmesi adında büyük bir hamle olarak nitelendirilen Teknofest devam ediyor. Bu kapsamda Ekim ayında Adana'da gerçekleştirilecek büyük Teknofest öncesi heyecan Antalya'da yaşandı.
10 bin lirası olan başvursun! Altındağ Belediyesi arsa satıyor 10 bin lirası olan başvursun! Altındağ Belediyesi arsa satıyor Ankara'da arsa fiyatları büyük bir hızla yükselmeye devam ederken arsa sahibi olmak istiyorum diyen kişilere Altındağ Belediyesi ihaleyle arsa satışı yapılacağını duyurdu.
Altındağ Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu Altındağ Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu Altındağ Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi Altındağ ilçesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu.
Altındağ Belediyesi'nden okul öncesi öğrencilere çanta ve kırtasiye hediyesi Altındağ Belediyesi'nden okul öncesi öğrencilere çanta ve kırtasiye hediyesi Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Pazartesi günü okula başlayacak olan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına çanta ve kırtasiye hediyesi dağıttı.
Altındağ Belediyesi Halk Sağlığı Haftası kapsamında program düzenledi Altındağ Belediyesi Halk Sağlığı Haftası kapsamında program düzenledi Altındağ Belediyesi, Halk Sağlığı Haftası nedeniyle
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den Zabıta memurlarına ziyaret Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den Zabıta memurlarına ziyaret Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Zabıta Haftası kapsamında zabıta memurlarını ziyaret etti. Altındağ Belediyesinde görev yapan zabıta personeliyle bir araya gelen Başkan Tiryaki, zabıta memurlarını tebrik etti.
Altındağ Belediyesi Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi'ni ziyarete açtı Altındağ Belediyesi Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi'ni ziyarete açtı Altındağ Belediyesi tarafından bakım ve onarım çalışması altına alınan Altınköy Açık Hava Müzesi Yaban Hayatı Tanıtım Müzesi çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden hizmete açıldı.
Altındağ Belediyesi'nden okullarda detaylı temizlik çalışması Altındağ Belediyesi'nden okullarda detaylı temizlik çalışması 2024 - 2025 eğitim öğretim yılının açılışına artık günler kalırken Altındağ Belediyesi temizlik çalışmalarına başladı. Öğrenciler için tüm okullar temizlenerek eğitime hazır hale getirildi.
Altındağ Belediyesi personeli düzenlenen seminerde buluştu Altındağ Belediyesi personeli düzenlenen seminerde buluştu Altındağ Belediyesi'nde yıl boyunca Altındağlı vatandaşlara sunulacak olan hizmetlerin kalitesini arttırmak amacıyla belediye personeli düzenlenen seminerde bir araya geldi.
Altındağ Belediyesi'nde yeni dönemin kurs kayıtları başladı Altındağ Belediyesi'nde yeni dönemin kurs kayıtları başladı Eylül ayının gelmesiyle beraber yeni eğitim öğretim yılı için geri sayım başlarken Altındağ Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren eğitim ve kültür merkezlerinde de yeni dönem kurs kayıtları başladı.
Altındağ Belediyesi detaylı temizlik çalışmalarına devam ediyor Altındağ Belediyesi detaylı temizlik çalışmalarına devam ediyor İlçe sokaklarının daima temiz ve bakımlı kalması adına faaliyetlerine devam eden Altındağ Belediyesi gidilen ilçeleri hassas bir şekilde temizliyor. Bakımdan geçen mahallelerde insanların rahat bir şekilde sosyal hayatlarına devam etmesi sağlanıyor.