Altındağ Haberleri

Altındağ Belediyesinin Ankara'daki Mesnevi Sohbetleri programı başladı Altındağ Belediyesinin Ankara'daki Mesnevi Sohbetleri programı başladı Altındağ Belediyesinin desteğiyle TTMFAV, Ankara Mevlevihanesi'nde Mesnevi Sohbetleri programı düzenledi. Programda, Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Katılımın yoğun olduğu programda Gazzeliler de unutulmadı.
Altındağ Belediyesi Eğitim Aile Sağlığı Merkezi açılış tarihini duyurdu Altındağ Belediyesi Eğitim Aile Sağlığı Merkezi açılış tarihini duyurdu Altındağ Belediyesi eğitim ve sağlık hizmetlerini tek çatı altında topladığını açıklayarak Eğitim Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış tarihini duyurdu.
Altındağ Belediyesi Altınköy Açık Hava Müzesi hafta sonu ziyaretçi akınına uğruyor Altındağ Belediyesi Altınköy Açık Hava Müzesi hafta sonu ziyaretçi akınına uğruyor Altındağ Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda Altınköy Açık Hava Müzesi'nde yapılacak çalışmalar nedeniyle alanın ziyaretçi girişine kapanacağını duyurmuştu. Müzenin açılışı geçen günlerde yapılırken hafta sonu Ankaralıların ilgisini gören müzeyi Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de ziyaret etti
Altındağ Belediyesi yaz okulları için kapanış töreni düzenlendi Altındağ Belediyesi yaz okulları için kapanış töreni düzenlendi Okulların yeniden açılmasına az bir zaman kalan tatil dönemini kapsayan etkinlikler birer birer sona eriyor. Bu nedenle Altındağ Belediyesi tarafından gençlerin faydalı bir zaman geçirmesi için açılan yaz okulları için bir kapanış töreni düzenlendi.
Altındağ Belediyesi seminer günlerinin başlayacağını duyurdu Altındağ Belediyesi seminer günlerinin başlayacağını duyurdu Altındağ Belediyesi, ilçedeki eğitici ve öğretici programlar düzenlemeye devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile ilçede seminer dolu günlerin başlayacağını duyurdu. Altındağ Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile seminer programlarının konu başlıkları da belli oldu.
Altındağ Belediyesi yeni dönem öncesi kreşlerde hazırlıklarına devam ediyor Altındağ Belediyesi kreşlerde hazırlıklarına devam ediyor Okul hayatlarına daha güzel bir şekilde hazırlanmak istenen minik bireyler aileleri tarafından kreşlere gönderiliyor. Ebeveynlerin en hassas oldukları konulardan birisi olan kreşlerde verilen eğitim noktasında Altındağ Belediyesi personellerini eğitmeyi sürdürüyor.
Altındağ Belediyesi Millet Lokantası vatandaşlara ucuza yemek yeme fırsatı sunuyor Altındağ Belediyesi Millet Lokantası ucuza yemek yeme fırsatı sunuyor Enflasyon ve ekonomideki istikrarsız süreç piyasaları olumsuz etkilemişti. Zamlardan dolayı dışarda eskisinden daha pahalı yemek yiyen Altındağlı vatandaşlar için ise Altındağ Belediyesi adından söz ettiren bir hizmeti hayata geçirmişti.
Altındağ Belediyesi mahallelerde temizlik çalışmalarına devam ediyor Altındağ Belediyesi mahallelerde temizlik çalışmalarına devam ediyor Altındağ Belediyesi ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Başlatılan bu temizlik çalışmaları mahalle mahalle devam ederken Altındağ Belediyesi takvim dahilinde bugün Zübeyde Hanım Mahallesi'nin temizlendiğini açıkladı.
Altındağ Belediyesi anne ve çocukları için tokat baskı etkinliği düzenledi Altındağ Belediyesi anne ve çocukları için tokat baskı etkinliği düzenledi Ankara'nın Altındağ ilçesinde ikamet eden aileler için özel bir an yaşandı. Belediye yönetimi tarafından anneler ve evlatlarının aralarındaki bağları kuvvetlendirmek adına bir program gerçekleştirildi.
Altındağ Belediyesi gençlik merkezleri sosyal aktivitelere devam ediyor Altındağ Belediyesi gençlik merkezleri sosyal aktivitelere devam ediyor Ankara'nın Altındağ ilçesinde gençlerin kişisel ve sosyal becerilerini geliştirmesi adına açılan gençlik merkezlerine ilgi sürüyor. Yaz aylarını faydalı bir şekilde değerlendiriyor.
Altındağ Belediyesi Siteler'de gece detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdi Altındağ Belediyesi Siteler'de gece detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdi Ankara'da temizliğin yapılması kadar bu temizliğin sürekli halde olması da büyük önem taşıyor. Şehrin merkezinde bulunan Altındağ ilçesinde bu konuda hassas bir şekilde çalışmalar gerçekleştiriliyor.
Altındağ Belediyesi YKS öncesi motivasyon buluşması düzenledi Altındağ Belediyesi YKS öncesi motivasyon buluşması düzenledi Altındağ Belediyesi ilçedeki öğrenciler için çeşitli çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Yaklaşan YKS'ye katılım sağlayacak olan öğrenciler için motivasyon buluşması düzenleyen Altındağ Belediyesi, gençlere desteklerinin de devam edeceğini ifade etti.