Ankara'da sokak köpekleri çocuğa saldırdı!

Başıboş sokak köpekleri saldırılarına bir yenisi daha eklendi! Ankara'da, sokak köpekleri yürüyüş yolunda bir çocuğa saldırdı. Çocuk ağır yaralandı.

Ankara'da sokak köpekleri çocuğa saldırdı!

Başıboş sokak köpekleri sorunu devam ediyor. Ankara'da sokak köpekleri, yürüyüş yolunda bir çocuğa saldırdı.

Ankara'nın Keçiören ilçesi Kafkaslar Mahallesi'nde meydana gelen olayda görgü tanıklarının anlattığına göre, yürüyüş yolunda ilerleyen Vildan Nurettin Demirer İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi T.Y.'ye başıboş köpekler saldırdı.

MAHALLE SAKİNLERİ KURTARDI

Mahalle sakinleri olayı gördükten hemen sonra çocuğu köpeklerden kurtardı. Ardından ihbar üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

ÇOCUĞUN DURUMU AĞIR!

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından küçük çocuk, Hacettepe Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

‘’GİTTİĞİMDE ÇOCUĞU PARÇALAMIŞLARDI''

Çocuğun saldırıya uğradığını evinin balkonundan gören mahalle sakini M.D., ‘’Balkonda köpekleri gördüm önce oyun oynuyorlar zannettim bir baktım ortalarında çocuk var hemen aşağıya indim komşumun arabasına bindim. Gittiğimde çocuğu parçalamışlardı zaten. Ambulansı aradım, polisi aradım. Çocuğu paramparça etmişler, resmen yediler çocuğu.” dedi.

SORUN BİR TÜRLÜ ÇÖZÜLMÜYOR

Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayanların sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Başıboş sokak köpeklerinin saldırıları yüzünden özellikle küçük çocuklar ağır yaralanıyor, aileler ise çocukları için endişeleniyor.

Özellikle son dönemlerde artan başıboş sokak köpeği saldırıları vatandaşı canından bezdirdi. Bir türlü çözülemeyen başıboş sokak köpeği sorununa ise herhangi bir çözüm getirilemedi.

Ankara'da yaşanan son olay ise vatandaşı isyan ettirdi.Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi Çocuk Yoğun Bakımda tedavi altına alınan küçük çocuğun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken mahalle sakinleri olaya tepki göstermeye devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER