ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Şanlıurfaspor berabere kaldı! Galibiyet hasreti 6 maça yükseldi

Gençlerbirliği Şanlıurfaspor berabere kaldı! Galibiyet hasreti 6 maça yükseldi

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Gençlerbirliği konuk ettiği Astor Enerji Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı ve kırmızı-siyahlıların galibiyet hasreti 6 maça yükseldi.
Gençlerbirliği Şanlıurfaspor berabere kaldı! Galibiyet hasreti 6 maça yükseldi

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Gençlerbirliği, Güney Doğu Anadolu temsilcisi Astor Enerji Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Aktepe'de oynanan müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitti.

Gençlerbirliği'nin golünü 33. dakikada Rahman Buğra Çağıran atarken Astor Enerji Şanlıurfaspor'un golünü 9. dakikada Emanuel Dening kaydetti.

KARŞILAŞMADAKİ GOLLER

Astor Enerji Şanlıurfaspor karşılaşmanın 9'uncu dakikasında Dening ile 1-0 öne geçti. Ceza sahası içi solundan son çizgiye inen Aldair yerden çevirdi arka direkte bomboş kalan Dening topu ağlarla buluşturdu.

Gençlerbirliği 33. dakikada mücadeleye dengeyi getiren golü kaydetti. Lea Siliki2nin sol kanattan kullandığı duran topta savunmanın uzaklaştırdığı top ceza sahası içindeki Rahman Buğra Çağıran'ın önüne düştü. Topu Alan Rahman düzelip vurdu, Diogo'ya çarpan top filelerle buluştu.

Öte yandan Gençlerbirliği ve Astor Enerji Şanlıurfaspor'un attıkları bir gol geçerli sayılmadı. Gençlerbirliği'nin ağlara giden topu faul gerekçesi ile Astor Enerji Şanlıurfaspor'un ise ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN GALİBİYET HASRETİ 6 MAÇA YÜKSELDİ

Trendyol 1. Lig'de play-off iddiası bulunan Gençlerbirliği, son 6 hafta tek galibiyet dahi alamadı ve potadan uzaklaştı. Şanlıurfaspor karşısında 1 puan alan Ankara ekibi puanını 34 yükseltirken haftayı 9. sırada kapattı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Altındağ'da kan donduran olay! 77 yaşında eşini ve çocuğunu katletti

Ankara Altındağ'da kan donduran olay! 77 yaşında eşini ve çocuğunu katletti