Ankara Manisa arası kaç km ve yolculuk kaç saat sürüyor?

Ege Bölgesi'nde bulunan Manisa yaz aylarında gezmek için en çok tercih edilen illerin başında yer alıyor. Yolculuk yapmaya hazırlananlar ise şimdiden 2 şehir arasındaki km farkını merak ediyor.

Ankara Manisa arası kaç km ve yolculuk kaç saat sürüyor?

Yaz aylarında gezilecek yerler arasında en çok Ege Bölgesi tercih ediliyor. Bunun ile birlikte Ankaralı vatandaşlar dışında yabancı turistlerde deniz dışında gezmek için Ege Bölgesi'nde bulunan Manisa'yı tercih ediyor. Manisa'da bulunan Kula evleri ise yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Bu yaz Ankara'dan Manisa'ya gitmek isteyen tatil severler ise 2 şehir arasındaki km farkını ve kaç saat sürdüğünü merak ediyor.

kula.jpg

Ankara ve Manisa arasında 563 km farkı vardır. Bunun ile birlikte özel araç ile D300 / E96 üzerinden 6 saat 54 dakika sürer iken otobüs ile bu mesafe 8 saat 17 dakikaya kadar çıkıyor. Fakat kullanılan yol güzergahına göre özel araç ile seyahat süresi de farklılık gösterebilir.

Ankaralılar bu adreste toplanıyor!TIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM TAKİP ET

Ayrıca Konya, Afyonkarahisar, Uşak illerinden geçilerek Manisa'ya ulaşmak mümkündür. Bunun dışında Ankara Manisa arası trenle 11 saat 46 dakika sürmektedir.

SONRAKİ HABER