Politika

Bahçeli ile Özel arasında TBMM resepsiyonunda çok konuşulan diyalog Bahçeli ile Özel arasında TBMM resepsiyonunda çok konuşulan diyalog MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM’de düzenlenen resepsiyonda ayaküstü sohbet ederken ikilinin diyaloğu dikkat çekti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Finlandiya Cumhurbaşkanı ile ortak basın toplantısında Filistin çağrısı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Finlandiya Cumhurbaşkanı ile ortak basın toplantısında Filistin çağrısı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün konuk ettiği Finlandiya Cumhurbaşkanı Alexander Stubb ile ortak bir basın toplantısı düzenlerken önemli mesajlar verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail açıklaması: “Gözünü Türkiye’ye dikecek!” Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail açıklaması: “Gözünü Türkiye’ye dikecek!” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Meclis’te yeni yasama döneminin açılışı için TBMM’ye geldi. Önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı , İsrail’in Lübnan’a saldırmasına ilişkin, “Filistin ve Lübnan’dan sonra gözünü dikeceği yer açık söylüyorum bizim vatan topraklarımız olacaktır" dedi.
Devlet Bahçeli'den MHP grup toplantısında önemli açıklamalar Devlet Bahçeli'den MHP grup toplantısında önemli açıklamalar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'nin yeni yasama dönemine ilişkin ilk grup toplantısını gerçekleştirdi. Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu.
Meclis yeni yasama dönemine başlıyor Meclis yeni yasama dönemine başlıyor 2 ay önce normalden biraz daha geç bir şekilde tatile giren Türkiye Büyük Millet Meclisi bugün yeni yasama dönemi için toplanacak. Açılış öncesi TBMM'de bir dizi etkinlikler gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine sonrası ekonomi, sığınmacılar ve adalet mesajları! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine sonrası ekonomi, sığınmacılar ve adalet mesajları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yapılan kabine toplantısının ardından alınan kararlara ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Özgür Özel, Alman politikacı ile Anıtkabir'i ziyaret etti Özgür Özel, Alman politikacı ile Anıtkabir'i ziyaret etti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel bugün ağırladığı Almanya Sosyal Demokrat Parti (SPD) Eş Genel Başkanı Lars Klingbeil ile Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı.
TBMM'de mesai başlıyor: İlk gündem maddesi ekonomi olacak TBMM'de mesai başlıyor: İlk gündem maddesi ekonomi olacak Meclis tatili sona ererken açılış için geri sayım başladı. TBMM'de bugün Başkan Numan Kurtulmuş tarafından yapılacak olan değerlendirme toplantısı düzenlenecek. 1 Ekim tarihinde ise TBMM açılış oturumu yapılacak.
Mehmet Şimşek: Enflasyonun düşüşü ile daha adil gelir dağılımı sağlayacağız Mehmet Şimşek: Enflasyonun düşüşü ile daha adil gelir dağılımı sağlayacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek enflasyon ile ilgili olarak yeni bir açıklama yaptı.
Cevdet Yılmaz: Suudi şirketten 5 milyar dolarlık yatırım geliyor Cevdet Yılmaz: Suudi şirketten 5 milyar dolarlık yatırım geliyor Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken Türkiye’ye Suudi Arabistan’dan bir şirketten 5 milyar dolarlık yatırım geleceğini söyledi.
Deniz Bozkurt CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı Deniz Bozkurt CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı CHP Ankara’da tanınmış isimlerden olan Deniz Bozkurt bir açıklama yaparak CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.
Edirne Milletvekili Ediz Ün CHP'den istifa etti! Edirne Milletvekili Ediz Ün CHP'den istifa etti! Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün partisinden istifa ettiği açıklandı.