ANASAYFA Sincan Sincan Belediyesinin yaptığı Sincan Park'ın açılış tarihi belli oldu

Sincan Belediyesinin yaptığı Sincan Park'ın açılış tarihi belli oldu

Ankara'nın Sincan ilçesinde inşa edilen ve bölgedeki en merak edilen projelerden Sincan Park ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan kararı bizzat duyurdu
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Sincan'da son dönemde bir çok proje hayata geçirilmişti. Sincan Belediyesi imkanları ile yapılan ve toplum ihtiyacını gidermeye yönelik hizmet noktaları vatandaşların kullanımına açılmıştı.

SİNCAN PARK AÇILIYOR

Bu projeler arasında diğerlerinden öne çıkan projeler arasında yer alan Sincan Park hakkında beklenen haber geldi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yaptığı açıklamada Sincan Park'ın resmi açılış tarihinin belli olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada “Bataklıktan 300.000 m²’lik yemyeşil bir sosyal yaşam alanına dönüşen Sincan Park; çocuk oyun alanları, spor sahaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, devasa yeşil alanlarıyla hemşehrilerimizin hizmetinde. Bu muhteşem dönüşüm hikâyesine yakinen şahitlik etmek isteyen tüm Ankaralıları 19 Mayıs’ta Sincan Park'ın açılışına bekleriz” denildi.

MARKA PROJE

İlçenin marka projesi olarak gösterilen ve bir bataklık alanın değerlendirilmesi ile inşa edilen Sincan Park'a başta Sincan olmak üzere civar ilçe ve mahallelerden insanlarında gelmesi bekleniyor. Çevre dostu enerji kullanımı, geniş alanı, her yaştan insanın yararlanabileceği spor noktaları ile Sincan Park'ın bir merkez olması ön görülüyor.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı gibi manidar bir gün seçilen Sincan Park açılışına çok sayıda önemli ismin katılması bekleniyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da açılışta yer alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
20. Ankara Kitap Fuarı başlıyor!

20. Ankara Kitap Fuarı başlıyor!