ANASAYFA Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB'den Ankara'ya yeni yatırım! Genç Akademi Ulus geliyor

ABB'den Ankara'ya yeni yatırım! Genç Akademi Ulus geliyor

Ankara'da yaşayan gençler için yeni yatırımlar yapılmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni bir projeye daha imza attıklarını duyururken Genç Akademi Sıhhıye'nin ardından Genç Akademi Ulus'un yapımı için kolları sıvadı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB'den Ankara'ya yeni yatırım! Genç Akademi Ulus geliyor

Başkent Ankara'da beledilerin çeşitli yatırımları devam ediyor. Belediyelerin yatırımları devam ederken öğrencilerin hayatını kolaylaştıran uygulamalar da  bir bir hayata geçiriliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) yepyeni bir projeye daha imza atarken ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın ‘’Teknolojik ve modern bir dönüşüme imza atıyoruz'' diyerek hizmete açtığı Genç Akademi Kafe Sıhhiye’den sonra şimdi de “Genç Akademi Ulus” için düğmeye basıldığı ifade edildi.

1500 metrekarelik bir alana kurulacak olan Genç Akademi Ulus; sergi alanı, kafeterya, müzik stüdyosu, çok amaçlı etkinlik alanı, bireysel ve ortak çalışma alanları, sanat ve atölye adası gibi pek çok özelliğe sahip olacak. Genç Akademi Ulus'un mayıs ayının sonunda bitirilmesi hedeflenirken yeni yatırıma ilişkin detaylar da paylaşıldı. 

“MERKEZİMİZ BAŞKENTLİLERİN YENİ ADRESİ OLACAK”

Ulus’ta bulunan BAKOM binasında yürütülen çalışmaları sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuran ABB Başkanı Yavaş, “Teknolojik ve modern bir Ankara için dönüşüme başladık. 

Genç Akademi Kafe Sıhhiye’den sonra şimdi de 1500 metrekarelik Genç Akademi Ulus projesi için düğmeye bastık. Sergi alanı, kafeterya, müzik stüdyosu, çok amaçlı etkinlik alanı, bireysel ve ortak çalışma alanları, sanat ve atölye adası gibi pek çok özelliğe sahip olan merkezimiz Başkentlilerin yeni adresi olacak” ifadelerini kullandı. 

Söz konusu alanda  birbirinden farklı etkinliklerin yapılmasına da olanak sağlanacağı ifade edildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin belediye personeli ile bayramlaştı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin belediye personeli ile bayramlaştı