Politika

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Özgür Özel'e yurt cevabı Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Özgür Özel'e yurt cevabı CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yapmış olduğu yurt açıklamalarına Gençlik ve Spor Bakanlığı yazılı bir açıklama yaparak yanıt verdi.
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu’nda aile kurumu görüşüldü Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu’nda aile kurumu görüşüldü Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplantı. Kurulda aileye ilişkin tehditler ve bu tehditlerin bertaraf edilmesi için çözüm önerileri görüşüldü.
Devlet Bahçeli: “Devletin terörle masaya oturmasını hiç kimse hiçbir şart altında beklemesin” Devlet Bahçeli: “Devletin terörle masaya oturmasını hiç kimse hiçbir şart altında beklemesin” MHP Lideri Devlet Bahçeli bugün partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Anayasanın ilk dört maddesinden terör örgütü ele başı Öcalan’a ilişkin önemli ifadeler kullanan Bahçeli, devletin terörle masaya oturmasını hiç kimsenin beklememesi gerektiğini söyledi.
Ankara’da "Türkiye'nin Yeni ve Sivil Bir Anayasa Arayışı" paneli yapıldı! Ankara’da "Türkiye'nin Yeni ve Sivil Bir Anayasa Arayışı" paneli yapıldı! Yeni bir Anayasa yapılmasına ilişkin siyasette hareketlilik yaşanırken Ankara’da "Türkiye'nin Yeni ve Sivil Bir Anayasa Arayışı" paneli gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası gündemi değerlendirip yeni kararları açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası gündemi değerlendirip yeni kararları açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yapılan kabine toplantısının ardından bir açıklama yaparak gündemdeki konuları ve alınan kararları açıkladı.
Kabine değişikliği son dakika! Yeni kabine listesi kimler gidecek kim gelecek? Kabine değişikliği son dakika! Yeni kabine listesi kimler gidecek kim gelecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamaların ardından kabine değişikliği bir kere daha gündeme gelmişti. Abdülkadir Selvi yeni bakanlar ve kabine listesi hakkında açıklama yaptı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri: Meclis’e Siber Güvenlik Başkanlığı getirilecek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri: Meclis’e Siber Güvenlik Başkanlığı getirilecek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ömer İleri yaptığı açıklamasında son dönemlerde yaşanan olaylara ilişkin Siber Güvenliği Başkanlığının yakın zamanda meclise getirileceğini söyledi.
Memur-Sen: Kamuda servis hizmeti devam edecek! Memur-Sen: Kamuda servis hizmeti devam edecek! Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın yapmış olduğu açıklama ile kamuda memur hizmetinin devam edeceğini duyurdu. Hatırlanacağı üzere kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında servis hizmetinin sona ereceği açıklanmıştı.
Dışişleri Bakanlığı'ndan Birleşmiş Milletler'e İsrail tepkisi! Dışişleri Bakanlığı'ndan Birleşmiş Milletler'e İsrail tepkisi! Dışişleri Bakanlığı tarafından bir açıklama yapılarak Birleşmiş Milletler’e İsrail konusunda adım atmadıkları için tepki gösterdi.
Numan Kurtulmuş'tan Anayasa tartışmaları hakkında yeni açıklama! Numan Kurtulmuş'tan Anayasa tartışmaları hakkında yeni açıklama! TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldukça tartışılan Anayasa ile ilgili sözleri hakkında konuşarak bir algı operasyonu yapıldığını söyledi.
Özgür Özel'den Savunma Sanayii Destekleme Fonu tepkisi! Özgür Özel'den Savunma Sanayii Destekleme Fonu tepkisi! CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Savunma Sanayii Destekleme Fonu için kredi kartlarından yapılacak olan kesintiyi eleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine'de değişiklik sinyali verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine'de değişiklik sinyali verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Balkanlar ziyareti dönüşünce gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Kabinede değişim sinyali veren Cumhurbaşkanı duruma göre değerlendirme yapılacağını söyledi.