ANASAYFA Otomobil Citroen mart ayına özel yüzde sıfır faizli kredi destekli araç satışı yapacağını duyurdu!

Citroen mart ayına özel yüzde sıfır faizli kredi destekli araç satışı yapacağını duyurdu!

Otomobil piyasasını takip edenler sıfır araç alabilmek üzere fırsatları takip etmeyi sürdürüyor. Sıfır araçlarda yapılan kampanyalar vatandaşların gündeminde yer alırken Citroen'den yeni bir kampanya duyurusu geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Citroen mart ayına özel yüzde sıfır faizli kredi destekli araç satışı yapacağını duyurdu!

Sıfır araç fiyatlarındaki artışlar vatandaşların takibinde yer alıyor. Araç fiyatları ile ilgili olarak yapılan açıklamalar gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alırken otomobil fiyatları ile ilgili olarak son günlerde yapılan kampanyalar da araç sahibi olmak isteyenleri heyecanlandırdı. 

Sıfır araç satmak isteyen firmalar yaptıkları kampanyalarla gündemde yer alırken vatandaşlarda bu kampanyaları ilgi ile takip etmeye başladı. Citroen, mart ayına özel kredi fırsatlarıyla yeni araç almak isteyenlere avantajlı fırsatlar sunarken bazı modellerde sağlanacak olan kredi desteğinin yüzde sıfır faizle verileceği bildirildi. 

CİTROEN MART AYINA ÖZEL SIFIR FAİZLİ KREDİ DESTEĞİ SUNDU

Citroen, araç skalasında başlattığı kampanyalarla dikkati çekti. Firma tarafından yapılan açıklamada mart ayına özel olarak sunulan avantajlı kampanyalarla yeni bir otomobil ve hafif ticari araç almak isteyen vatandaşlara kredi desteği sunulacağı bildirildi. 

Citroen Jumpy Spacetourer modelinde 300 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi seçeneği ile sunuyor. 

C segmentinde Citroen e-C4 ve e-C4 X, 300 bin liraya varan kredi için 12 ay ve yüzde 0 faiz avantajıyla satın alınabiliyor. 

Citroen Berlingo Kombi, 185 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi ya da 250 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi fırsatlarıyla sahiplerini bekliyor. 

Citroen Berlingo Van, 150 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi ya da 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğiyle satın alınabiliyor.  

Citroen Jumper 150 bin lira için 12 ay vadeli, yüzde 0,99 faizli kredi fırsatıyla kullanıcılarla buluşturuyor. 

Kompakt sınıfta 4 kapılı sedan ve SUV özelliklerini bir arada sunan C4 X modelinde 185 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi ya da  250 bin lira için 12 ay ve yüzde 0,99 faizli kredi fırsatı sunulduğu açıklandı.

Citroen C4  ise 185 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi ya da 250 bin lira için 12 ay ve yüzde 0,99 faizli krediyle satışa çıktı. 

Citroen SUV modellerinden C3 Aircross modeli, 185 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi ya da 250 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi seçeneği ile satın alınabiliyor. 

Citroen C3 modeli ise 150 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi ya da 200 bin lira için 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi desteği sağlanıyor. 

Citroen'in SUV modeli C5 Aircross, Shine Bold ve E-Series donanımına sahip versiyonlarında 225 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi ya da 300 bin liraya varan kredi için 12 ay ve yüzde 0,99 faiz imkanlarıyla satışa çıktı. 

Citroen tarafından sunulan fırsatlardan yararlanmak isteyenlerin bayileri ziyaret edebilecekleri aktarıldı. Bu çerçevede  vatandaşların kampanya detayları için Citroen bayilerinden kredi kampanyası hakkında detaylara ulaşabilecekleri aktarıldı. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da yerel seçimde oy kullanabilecek vatandaş sayısı açıklandı

Ankara'da yerel seçimde oy kullanabilecek vatandaş sayısı açıklandı